Kapsler

 • Standard
 • Titel
 • Dato
 • Tilfældig
 • BLØD SUBTIL FÆNGSLENDE. INTENSITET: 3

  Fra Papua Ny Guinea, Kennya og Guatemala, er et omhyggeligt udvalg af eksotiske varianter, som vi har blandet for dig i en virkelig inspirerende espresso. Lys, men med en skarp smag, deliQatus er det perfekte selskab for en afslappende sen eftermiddag eller en lovende aften.

 • FORFØRENDE URBAN AFSLAPPENDE. INTENSITET: 4

  En aften hjemme med venner, opfordre til en espresso til at matche. For at skabe denne espresso tog vi til Tanzania, Panama og Uganda, med henblik på at vælge den bedste kaffe og skabe en perfekt blanding. Afbalanceret og med en stærk antydning af syreindhold, en espresso der får dig til at slappe af

 • DYNAMISK UNG EVENTYRLYSTEN INTENSITET: 8

  Født i frugtbare lande, som Laos, Vietnam og El Salvador. aQtivus er en sand oplevelse af varianter, som giver en fantastisk smag. Denne dybt stimulerende espresso giver virkelig en et energi-boost til din dag.

 • FREDFYLDT MODEN FREMRAGENDE. INTENSITET: 5

  En kaffe med god smag, med en antydning af det mystiske fra de Vestindiske Øer, et afbalanceret udvalg af aromaer, fra Tanzania og Costa Rica, er dette en espresso med stærke overbevisninger, ideel til at ledsage de afgørende øjeblikke af din dag.

 • INTENS FYLDIG SOFISTIKERET INTENSITET: 9

  Qharacter, som selve navnet antyder, skiller denne smag sig ud på grund af sin stærke personlighed. Resultatet er en fin blanding af aromaer fra lande, som Elfenbenskysten, Colombia og Brasilien. Denne espresso har magt til at forvandle et hvert øjeblik af dagen til et unikt øjeblik af nydelse.

 • STÆRK AMBITIØS ULTRA-INTENS INTENSITET: 10

  I løbet af en meget krævende dag, bliver denne kraftfulde espresso, din perfekte følgesvend. Resultatet af en rig kombination af Robusta bønner fra Cameroun, Angola og Arabica bønner fra Honduras, gør at Qalidus er en ekstraordinær kilde til energi og koncentration.

 • RIG ORIGINAL AUTENTISK INTENSITET: 1

  Så god som nogen espresso, uden koffein. For kaffe elskeren har denne koffeinfri kaffe aroma og lidenskab. En harmonisk blanding af Asiatiske Robusta bønner, og Sydamerikansk Arabica bønner, afslører deQaefeinatus sig som et sandt alternativ til normal kaffe.

Koncept

Delta Q er en ny forbruger kaffe oplevelse, som vil øge den hjemlige stemning.

Nydelse af raffinement og passion for den bedste kaffe er nu tilgængelig i dit hjem. Med dine venner, familie eller bare alene vækker Delta Q en unik og sjælden nydelse, som overgår alle dine forventninger.

Delta Q giver en vis ” je ne saia quoi” til dit liv, så du kan nyde et univers , hvor passion for kaffe giver dig en tilfredshed.

Forestil dig at du altid har den rigtige smag, til det eneste øjeblik, det er hvad Delta Q tilbyder dig, oprindelsen af de bedste ægte kaffetyper.

Derfor er Delta Q den perfekte kaffe at drikke i hjemmet.

Cayman Coffee ApS - Eskemosegårdsalle 9 - 3460 Birkerød - tlf.: +45 40151063